Kiszállítás és vásárlási tudnivalók

Kiszállítás - házhoz szállítás

A megrendelt terméket a telefonos visszaigazolástól számított 2-5 munkanapon belül az ország egész területén kiszállítjuk. A szállítás költsége az ország egész területén 1500 Ft /gumi. A kiszállított abroncsok kifizetése:
1. (Utánvétes fizetés) Fizetnie csak átvételkor kell a futárszolgálat alkalmazottjának. A futárszolgálatok hétköznap, munkaidőben szállítanak, 8-17-ig.
2. (Előre utalás) A megrendelés feldolgozását követően, a megadott e-mail címre vagy Fax számra elküldjük a számla másolatát. A számlán feltüntetett összeget utalja át bankszámlánkra, a számla sorszámának feltüntetésével, mert csak így tudjuk az átutalást azonosítani. Tehát a megrendelést követően ne, csak a számla másolat birtokában indítsa az átutalást. A számla ellenértékének beérkezése után futárszolgálattal szállítjuk ki Önnek a megrendelt termékeket.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a www.olcsogumibolt.hu kizárólag interneten történő értékesítést végez, ami házhozszállításra specializálódott web áruház. Ezért az itt megrendelt termékek személyes átvételére nincs lehetőség.

Szállítási költség:

Bruttó: 1.500Ft / gumi (2019.02.08-tól változott)
- ez alól kivételt képeznek azok az akciós gumik, amelyeknél külön fel van tüntetve az ingyenes szállítás.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldalon történt megrendelés és ezt követő megrendelésre küldött automatikus visszaigazoló e-mail, a hatályos fogyasztóvédelmi törvények szerint nem minősül szerződésnek, csupán csak egy tájékoztató, hogy a megrendelés sikeresen beérkezett a rendszerünkbe. A rendszerünk esetleges meghibásodása miatt hibás áron megjelenő, vagy készlethiányos termék megrendelését nem tudjuk teljesíteni. Minden ilyen esetben tájékoztatjuk Önt, és megpróbáljuk a megrendelt terméket mással helyettesíteni.

© 2004-2019 Nyári gumi téligumi olcsó gumi - Szerezze be olcsón, a legolcsóbban a nyári és téli abroncsait.